Dana Budeanu, atac dur la Ecaterina Andronescu: Ne-ați terorizat copiii

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Dana Budeanu este foc și pară pe Ecaterina Andronescu și Evaluarea Națională. Designerul s-a dezlănțuit pe Facebook, unde a scris un mesaj foarte virulent. 

Dana Budeanu a lansat un atac la adresa examenelor de Evaluare Națională, fiind de-a dreptul revoltată de situația elevilor din școlile românești.

Mai jos redăm postarea designerului pe o rețea de socializare: 

"BAI, VEDETI CA DOAMNA CATI NU E MULTUMITA DE REZULTATELE DE LA SIMULARE! AOLEU! PE BUNE? VREA MAI MULT DE LA PROFESORI! BAI, EJNEBUN?
CARE PROFESOOOOOOOOOOOOORI? CAREEEEEEEEE?
MAI SUNT CATIVA OK IN TOATA TARAAAAAA SI SUNT TOTI, BINEINTELES, FIRESC, LA SCOLILE SI LICEELE DE ELITA!!!!!!! CE NU INTELEGETI?
NE ATI TERORIZAT COPIII CU ACEST EXAMENT! LE ESTE SCARBA DE ACESTE DOUA MATERII, DIN CAUZA ACESTEI EVALUARI! SCARBA! URASC MATERIA, PROFESORII, TOT! NU INTELEGETI CA ACEST EXAMEN NU ARE NICIUN SEEEEENS???? ESTE O IDIOTENIE!

ANULATI EVALUAREA NATIONALA!

ACESTA ESTE CEL MAI BUN SEMNAL! LASATI COPIII SA SI ALEAGA LICEUL SINGURI, S O FACA RELAXAT! LE ATI FURAT COPILARIA, EMOTIA, TOT!
LICEELE NU MAI AU FARMEC DIN CAUZA VOASTRA!
I ATI BAGAT PE TOTI IN ACEEASI OALA A MIZERIEI SI EI SE ZBAT AMESTECATI! SUNTETI NISTE CRIMINALI! ATI DISTRUS GENERATII DE COPII, LE ATI DISTRUS ORICE VIS! SUNTETI NISTE SCURSURI DEPASITE!

LICEUL TREBUIE SA INSEMNE ACEA PERIOADA MAGICA DIN VIATA FIECARUI COPIL! TRECEREA PRIN LICEU TREBUIE SA LE RAMANA CA CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE, NU CA CEL MAI JEGOS SENTIMENT!

ANULATI EVALUAREA NATIONALA SI DATI LE COPIILOR NOSTRI ANII DE LICEU INAPOI, ANIMALELOR!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel