Dan Voiculescu, scenariu exploziv: Surpriză de proporții la prezidențiale!

Roxana Neagu / 06 ian 2019 / 10:28 Salveaza PDF Comentarii
Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu anticipează surprize de proporții la prezidențiale. 

”Confruntările dintre Președinție și Guvern monopolizează agenda publică și la începutul anului 2019. Se ignoră decizii ale Curții Constituționale, se folosesc factori de influență externă pentru a se plăti polițe pe plan intern, se dărâmă totul fără a se construi nimic.” scrie Dan Voiculescu, pe blogul său

Acesta subliniază că, privit obiectiv, acest război e irelevant. Dan Voiculescu subliniază că, în acest ritm, va scădea încrederea în instituții. El anticipează ”un nou record de absenteism” la alegerile europarlamentare: ”În acest ritm, încrederea în instituții va continua să scadă, la alegerile europarlamentare vom înregistra un nou record de absenteism, iar la cele prezidențiale ne putem aștepta la o surpriză de proporții. Când sistemul nu performează, apar candidați din afara lui.”

Modelul Băsescu, expirat

 

”Metoda succesului politic obținut prin provocarea conflictului cu orice preț este epuizată. Modelul Băsescu a expirat. Lupta politică sterilă, orientată exclusiv spre obținerea de funcții și influența, reprezintă o formă de abuz împotriva cetățeanului. Iar ultimii ani au demonstrat că cetățenii au învățat să lupte cu abuzurile.” a concluzionat Dan Voiculescu. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25