Dan Voiculescu, replică pentru Crin Antonescu

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, susţine că nu doreşte închiderea vreunui trust de presă, şi îi transmite lui Crin Antonescu să discute cu el înainte de a da declaraţii referitoare la fostul senator.

”Am fost acuzat că doresc închiderea presei independente. Cum poţi să faci presă independentă cu un capital social de 40 de euro şi pierderi de milioane? Nicio clipă nu am fost de acord şi nu doresc închiderea unei instituţii de presă, pentru că am fondat un trust de presă. Doresc respectarea legii. Evenimentul zilei şi postul B1 TV, instituţii de presă cu un capital social înregistrat de 40 de euro şi pierderi de peste 8 milioane lei, trebuie să respecte prevederile Legii 31/1990 şi să acopere pierderile prin majorarea capitalului social cu aproximativ 1.800.000 euro, astfel încât activul net să fie egal cu cel puţin jumătate din capitalul social”, a scris Voiculescu pe blogul său.

Dan Voiculescu susţine că o instituţie de presă cu un capital social de 40 de euro nu poate fi un formator de opinie.

”Dacă proprietarii Evenimentul zilei şi B1 TV nu pot justifica o majorare de capital, Tribunalul va dizolva societatea. În ceea ce mă priveşte, le doresc succes Evenimentul zilei şi B1 să performeze profesional şi economic. Cât despre domnul Crin Antonescu, îi sugerez să vorbească cu mine pentru a fi corect informat înainte să dea declaraţii în ceea ce mă priveşte”, a adăugat preşedintele fondator al PC.

Crin Antonescu a declarat recent că se delimitează de orice demers al lui Dan Voiculescu de închidere a vreunui trust de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel