Dan Voiculescu, provocare pentru tineri, într-o zi cu semnificație

Dan Voiculescu lansează, exact în ziua în care se împlinesc doi ani de la condamnarea sa la închisoare, o provocare pentru tinerii care aspiră să aibă propria lor afacere.

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu îi invită pe cei care doresc să demareze propria afacere să-i transmită ideile lor și le promite că îi va îndruma cu sfaturile sale. În finalul postării, Dan Voiculescu explică și care este semnificația acestei zile de 8 august, dar și ce speranțe are.

Iată textul integral: 

"Au trecut doi ani de când trăiesc departe de cei dragi.

Așa cum vă spuneam și cu alte ocazii, pentru mine, lipsa libertății de mișcare nu îngrădește libertatea de conștiință. Efectiv, gândești mai mult. Cumva, este o provocare intelectuală la care nu aș fi avut acces în lumea liberă și foarte aglomerată.

În ultimii 20 de ani, în tot ceea ce am făcut, am ales să fiu înconjurat de tineri aflați în diferite etape ale experienței lor profesionale. Din motive obiective sau subiective, sau poate pentru că și eu am primit la un moment în viață o investiție de încredere, am crezut întotdeauna că tinerii trebuie sprijiniți și promovați. Fără un ajutor, o îndrumare sau chiar un pic de avânt, persoane inteligente, creative, bine structurate, rămân întreaga viață în umbră, irosindu-și nedrept înzestrările sau ideile.

Pentru că acum am mai mult timp, am decis să lansez astăzi o provocare tinerilor care aspiră sa aibă propria mica afacere.

Îmi puteți transmite la adresa [email protected] ideile voastre, dacă aveți disponibilitatea de a munci mult și bine. Fiicele mele mi le vor printa, iar eu vă voi răspunde în scris, fiecăruia în parte.

Voi încerca să înțeleg și să răspund întrebărilor referitoare la ce înseamnă un plan de afaceri de succes, despre cum începi să-ţi construieşti propria afacere, de la idee la profit, și vom căuta împreună cea mai bună soluție pentru a construi un traseu profesional reușit.

[citeste si]

PS: În legătură cu semnificația acestei zile, sunt sigur că nu va trece mult până se va afla tot adevărul despre procesul în care 13 persoane au fost acuzate, unul a murit, 5 au primit pedepse cu suspendare iar 7 cu executare. Și toți, în solidar, au fost obligați la plata a 60 milioane euro stabilite de procurorul Eva în mod fraudulos.

Nici astăzi, după doi ani, statul român, prin ANAF, nu a vândut terenul și clădirile părăsite din patrimoniul ICA. (cei interesați pot vedea aici și pe www.dosarulvoiculescu.ro cum arată cladirile ICA, care erau datoriile, în valoare de 20,2 miliarde lei, pe care ICA le avea la stat atunci când a fost privatizată, dar și că, pe respectivul teren, nu se pot face construcții durabile pentru că terenul este impropriu, format din aluviuni).

Nu am făcut înțelegeri cu politicienii care au jefuit și distrus România. Într-o țară în sfârșit mai liberă, sper ca Traian Băsescu și cei care l-au ajutat vor plăti în fața legii pentru faptele lor. Acesta a fost prețul pe care mi l-am asumat pentru opțiunea mea. Cu toate încercările și provocările lui. Cel mai greu fiind pentru familia mea, mică și mare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel