Dan Voiculescu: E necesar să ne lămurim cine guvernează România

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu spune că, în situația actuală de pe scena politică, trebuie să ne lămurim, cât mai repede, cine guvernează România.

”Recenta schimbare a raportului de forte din politica internă a determinat, cum era de așteptat, o serie de negocieri și de mișcări strategice.

PSD încearcă să se redreseze din mers, iar PNL și USR își declină reciproc invitațiile la guvernare. Miza electorală rămâne evidentă. Orice greșeală comisă în acest moment le poate afecta șansele la următoarele alegeri. Și, din păcate, ne așteaptă încă un an și jumătate de confruntări politice.

Înțelegând calculele fiecărui partid, atrag atenția că în timpul în care noi – la București, la Cluj sau la Iași – facem și desfacem alianțe, ne luptăm pentru funcții (v. goana după șefia Camerei Deputaților) și ne pregătim minuțios pașii pentru scrutinul prezidențial, lumea nu s-a oprit.

Întreprinzătorii români și investitorii străini au nevoie de parteneri instituționali eficienți și credibili. Economia în ansamblul său necesită stabilitate și predictibilitate. Într-o lume acut concurențială, România pierde teren cu fiecare zi de incertitudine.

În consecință, consider că este esențial să ne lămurim cât mai rapid cine guvernează, pe ce bază parlamentară și cu ce obiective concrete. România nu își permite frivolitatea unor jocuri politice „la trecerea timpului". Problemele de fond nu se rezolvă cu soluții de formă”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel