Dan Voiculescu, despre o alianță cu UDMR: Greu de conceput

Scandalul legat de o posibilă cooptare a UDMR la guvernare începe să capete reacții din partea tot mai  multor politicieni. Senatorul Dan Voiculescu se alătură vocilor care condamnă o asociere a USL cu UDMR, acesta considerând  că o coabitare a PC cu formațiunea maghiară la guvernare este greu de conceput.

 Întrebat de jurnalişti la finalul reuniunii Biroului Politic al PC ce părere are despre o coabitare a PC cu UDMR la guvernare, Dan Voiculescu a răspuns că aceasta este greu de conceput.

 "Tocmai le spuneam colegilor mei că din punctul nostru de vedere e greu de conceput. Dar o hotărâre se va lua luni. Până luni nu putem spune nimic, pentru că nu ştim. Luni veţi afla rezultatul", a precizat Voiculescu.

 El a menţionat că o hotărâre se va lua în cadrul USL. "USL-ul trebuie să ia o hotărâre", a subliniat liderul conservator.

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai a declarat, joi, că :"O colaborare cu UDMR la guvernare e inacceptabilă. Putem accepta o colaborare parlamentară, dar şi aici în nişte limite. Această colaborare e exclusă din punct de vedere guvernamental. Din punctul meu de vedere, prezenţa lor în Guvern nu e justificată. Nu cred că aş putea face altceva decât să iau o astfel de poziţie. Exprim o atitudine care nu e comună numai mie, ci şi altor colegi", a precizat Nicolai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel