Dan Voiculescu, despre cum l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian

Crişan Andreescu / 26 Martie 2014 / 08:04 Salveaza PDF Comentarii

Președintele fondator al Partidului Conservator, profesorul Dan Voiculescu, își va lansa, miercuri, la GRIVCO, de la orele 12,00,  cea mai recentă carte:   "Uniunea Social Liberală – Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian", apărută la Editura RAO.

"După cum v-am mai spus, am terminat de curând o carte intitulată "Uniunea Social Liberală – Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian", scrie profesorul Dan Voiculescu pe blog.

"Este o carte document care nu se dorește a fi o critică la adresa actorilor politici sau o scoatere în evidență a autorului. Pentru că uitarea e scrisă în legile omenești, m-am gândit că posteritatea are dreptul la un reper istoric al perioadei de după 1989. Departe de a fi perfectă, sunt convins că mai există în spațiul public cărți care se vor referi la istoria post-decembristă", a continuat președintele fondator al PC.

Cartea profesorului Dan Voiculescu se citește pe nerăsuflate, ca un roman polițist, este de părere analistul Bogdan Chirieac. 

"Tonul cărții este când de speranță, când de amărăciune, dar întotdeauna realist, de bătrân soldat obișnuit cu războaiele. Deși autorul nu o spune explicit, au fost momente - între 2011, formarea efectivă a USL, și 2012, căderea Guvernului Ungureanu - când Dan Voiculescu și trustul său de presă au rămas ultima tranșee în fața unui regim ce amenința să distrugă totul", mai spune Bogdan Chirieac.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27