Dan Voiculescu: Băsescu Traian – Îngenuncheat și acoperit de rușine

Dan Voiculescu a vorbit, duminică, despre cartea sa "Uniunea Social Liberală – ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”, dar și despre regimul Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Adrian Păunescu, INJURIAT și INCRIMINAT pentru ce a făcut în politică. Vezi de ce

El a precizat că volumul s-a epuizat imediat, motiv pentru care începând de marți, 23 septembrie, cartea va putea fi găsită împreună cu Jurnalul Național.

Cât despre regimul Traian Băsescu, Dan Voiculescu a zis: "Regimul Băsescu, aflat în agonie, în ultimele luni de mandat, se comportă ca o fiară turbată. El reușește să facă victime, ultimele înscrise pe lista lui de adversari. Faptul că a reușit să obțină o condamnare împotriva mea, nu înseamnă că m-a și înfrânt. Dimpotrivă, regimul lui este îngenuncheat și înfrânt în fața istoriei".

"A funcționat perfect gândirea dictatorială a celui care nu-și asumă incompetența economică, politică, a celui care folosește pe toată lumea, după care îi aruncă și distruge tot ce nu poate controla.

Iar pentru regimul său politic, eu am avut întotdeauna un mare defect: nu au avut cum să mă controleze, să mă sperie sau să mă intimideze. Poate de aceea s-a și ajuns, în final, la dosarul ICA. Dosar redeschis, printr-o coincidență, în 2007, anul în care am fost președintele comisiei care l-a suspendat pentru prima dată pe Băsescu Traian", a conchis Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel