Dan Şucu se felicită pentru transferul lui Andrei Borza la Rapid. "A intrat ca şi cum ar juca aici de 5-10 ani"

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Şucu, finanţatorul celor de la Rapid Bucureşti, se felicită pentru că l-a adus pe Andrei Borza la echipă. 

"A fost o seară perfectă, o seară minunată. Echipa s-a ridicat la valoarea pe care noi cu toții o știam. Așa e Rapidul. Când se pune presiune, răspunde extraordinar. Toți au răspuns formidabil și antrenorul și jucătorii nu mai vorbim de public, care e mereu la înălțime, public de Champions League, la nivelul căruia încercăm și noi să ne ridicăm.

Cred că asta am făcut în mare măsură în meciul cu Farul, dar cel mai încântat sunt de acest băiat, de acest fotbalist tânăr, modest, talentat, cu un bun simț fantastic și cu niște calități extraordinare, mă refer la Borza. A fost seara tuturor, dar în special seara lui Borza și de ce nu seara lui Cristiano Bergodi. 

Borza a fost hotărâtor în meciul cu Farul, din multe puncte de vedere, și din punct de vedere al moralului, un fotbalist, care a intrat ca și cum ar juca la Rapid de 5-10 ani, și-a dovedit valoarea, a fost unul dintre motoarele echipei și pentru asta sunt extrem de încântat

Antrenorul nostru și-a asumat niște riscuri foarte mari titularizându-l pe Borza, dar a știut în cine să aibă încredere și Bergodi a dovedit din nou că am făcut cel mai bine când l-am adus la Rapid și a demonstrat că e antrenorul perfect pentru ce dorim să construim aici în Giulești.

Cristiano Bergodi e un antrenor curajos, care își asumă riscuri, în special titularizându-l pe Broza, alegerile sale fiind cele corecte, așa cum ne doream cu toții și a ieșit o victorie foarte frumoasă cu Farul Constanța, să nu uităm, campioana la zi a României, echipa lui Gică Hagi.

Le mulțumesc jucătorilor, care au dat dovadă de caracter, sunt fericit pentru Bergodi, au fost pentru el momente mai grele, dar la fel ca și Rapid, Bergodi e un tehnician care rezistă la presiune. Suntem convinși că vom face multe lucruri frumoase împreună și vom mai avea seri minunate cum a fost această victorie cu Farul, echipă antrenată de Gică Hagi”, a declarat Dan Șucu,  conform Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel