Dan Petrescu TUNĂ şi FULGERĂ după meciul cu Floriana. "Avem nevoie de jucători"

Dan Petrescu. Foto: @cfr1907 - FB
Dan Petrescu. Foto: @cfr1907 - FB

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut apel la conducerea clubului după meciul cu Floriana FC. 

„A fost un meci foarte greu, scorul pare că e ușor, dar a fost o echipă foarte agresivă, cu mulți sud-americani și un antrenor italian. Terenul a fost sintetic. Au jucat foarte agresiv, ofensiv, nu a fost ușor.

Dacă o să spun că Dinamo Zagreb e o echipă bună, o să ziceți că exagerez. Vă las pe voi. Orice rezultat în afară de calificare era un dezastru. Cu Dinamo Zagreb presiunea mai mare e pe ei. Noi ne dorim foarte mult, avem nevoie de jucători să vină, că am fost la limită azi. Am avut jucători pe care anul trecut nu îi foloseam.

Omrani sigur nu va juca cu Dinamo Zagreb. Nu au fost soluții. Djokovic va juca, a avut două teste negative. Dacă la juca cu Clinceni, va juca și cu Dinamo.

Omrani nicio șansă, Păun nu își va reveni. Să vedem și situația lui Debeljuh. Bălgradean a fost o prezență surpriză. Acolo mi-era frică. A ieșit pe centrări, a dat siguranță, a vorbit foarte mult, se vede că are experiență și este un jucător valoros.

Nu înțeleg de ce acum avem 3 schimbări și numai 6 jucători pe bancă. Din acest sezon au spus că sunt numai trei, dar pandemia nu a trecut. Nu înțeleg.

Nu înțeleg pe ce considetent se poate juca un meci de Champions League pe un teren sintetic, fară tribune, chiar nu ineteleg”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel