Dan Păcurariu, profesorul universitar suspectat de crimă, arestat preventiv

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile a profesorului universitar Dan Păcurariu, acuzat de procurori că şi-a ucis iubita în anul 1998. 

Curtea de Apel Bucureşti a admis o contestaţie a procurorilor de la Parchetul Capitalei, după ce, pe 9 martie, Tribunalul Bucureşti hotărâse ca profesorul să fie cercetat în libertate sub control judiciar.

Decizia este definitivă, iar profesorul va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei. Dan Păcurariu, în vârstă de 55 de ani, este profesor la Universitatea Hyperion din Bucureşti. El a avut o relaţie cu una dintre studentele sale, Mihaela Fulga, absolventă în anul 1996 a Facultăţii de Filologie, secţia limba chineză. După absolvire, femeia a lucrat doi ani la un liceu din Bucureşti, după care, în anul 1998, a primit o ofertă să predea în China.

Extrem de gelos, profesorul Dan Păcurariu nu a fost de acord cu plecarea Mihaelei, între cei doi având loc certuri violente. Anchetatorii susţin că, în noaptea de 26 spre 27 iunie 1998, profesorul a mers la locuinţa iubitei sale, în vârstă de 30 de ani, pentru a o convinge să nu plece. Nu a reuşit, aşa că a decis să o ucidă, lovind-o în cap cu un corp dur, fapt ce i-a cauzat moartea.

Cadavrul fetei a fost descoperit peste două zile în stare de putrefacţie. Procurorii mai susţin că agresiunea a avut loc în contextul degradării relaţiei dintre Păcurariu şi Mihaela Fulga, ca urmare a manifestărilor excesive de gelozie ale profesorului, acesta fiind extrem de posesiv.

Astfel, Dan Păcurariu o urmărea pe femeie la locul de muncă, pe stradă, o aştepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent cu scopul de a verifica unde este şi la ce oră ajunge acasă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel