Dan Negru, revoltat după moartea Marioarei Zăvoranu: Iaca respectul pentru telespectatorul gură-cască...

Unul dintre cei mai buni moderatori de televiziune, vedetă a postului Antena 1, critică modul în care unele posturi TV dau dovadă de respect față de telespectatorii lor.

Dan Negru, prezentatorul emisiunilor de succes de la Antena 1 "Te pui cu blondele?" și "Next Star", se declară dezamăgit de valoarea estimată în cadrul unor emisiuni de la câteva posturi de televiziune a casei defunctei Marioara Zăvoranu nu de experți imobiliari, ci de cei "care se pricep la toate", ceea ce denotă lipsă de respect față de publicul lor.

Mărioara Zăvoranu a murit. CV Tudor, predicție sumbră pentru Oana Zăvoranu

"Am nimerit pe vreo doua televiziuni care vorbeau despre "casa de 1 milion de euro din Afumati a Marioarei Zavoranu". Respectul pentru telespectatori e minim atata vreme cat nicio nicio televiziune nu a sunat vreun agent imobiliar care sa evalueze corect proprietatea.La orice tv din lume fiecare subiect e tratat de invitati specializati pe subiectul respectiv. La noi, Tatoiu et comp se pricep la toate! Daca o casa din satul Afumati face un milion de euro, cat face o vila in comuna Londra? Iaca respectul pt telespectatorul gura-casca...Desi asta e genul de informatie "bomba","senzationala" pe care gura casca o asteapta...", a scris, luni, pe contul său de socializare, Dan Negru.

Ozana Barabancea, reacție extraordinară după moartea Marioarei Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel