Dan Diaconescu: „Nu am renunțat la privatizarea Oltchim”

Dan Diaconescu a anunțat, luni seara, că va depune în instanţă o contestaţie împotriva scoaterii din calitatea sa de adjudecatar, acest lucru urmând să se întâmple marți dimineața. „ Legea ne dădea dreptul să semnăm contractul în februarie 2013. Statul nu vrea să privatizeze nimic. Nu am renunţat la privatizarea Oltchim ”, a spus DD.

[caption id="attachment_240434" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

„ Marţi dimineaţă o să depunem la instanţa în cauză acea contestaţie împotriva scoaterii din calitatea mea de adjudecatar de către statul român, de către Guvern, de către Ministerul Economiei. Nu avem cum să pierdem. O facem în litera legii. Lucrurile sunt clare. Chiar şi Guvernul în ultimatumul său privind semnarea de către noi a contractului vorbea de luni seara, la ora 23.59. Legea ne dădea dreptul să semnam contractul în februarie 2013. Statul nu vrea să privatizeze nimic. Nu am renunţat la privatizarea Oltchim. Acei oameni puteau lua salariul direct de la mine. Am vrut să dau bani pentru repornirea combinatului ”, a declarat Dan Diaconescu la România TV.

De asemenea, Diaconescu a spus că banii puşi la dispoziţie pentru privatizarea Oltchim se vor folosi pentru pentru privatizarea Tarom.

„ Banii i-am pus la dispoziţie, dar acum îmi rezerv dreptul de a-i folosi în privatizarea Tarom. La Tarom lucrurile sunt înfricoşătoare. Vor să vândă Taromul pe preţul unei roţi de avion ”, a spus Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel