Urmărește emisiunea live


Dan Diaconescu a pierdut procesul cu Sorin Oprescu

Sorin Oprescu a câştigat la Tribunalul Bucureşti daune morale de 300.000 de lei, într-un proces în care l-a dat în judecată pe patronul OTV, Dan Diaconescu, pentru defăimare, acuzându-l că timp de două luni l-a "linşat" pe postul de televiziune.

 Sorin Oprescu a cerut daune morale de 500.00o de lei de la Dan Diaconescu şi SC Ocram Televiziune SRL, ulterior societatea fiind scoasă din cauză.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a decis, în 13 martie 2014, ca Dan Diaconescu să îi plătească lui Sorin Oprescu daune morale de 300.000 de lei.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu apel atât de Dan Diaconescu, cât şi de Sorin Oprescu.

Primarul Sorin Oprescu a declarat luni, pentru Mediafax , că a sesizat instanţa după ce Dan Diaconescu l-a linşat pe postul de televiziune şi i-a denigrat familia.

"S-a terminat procesul ăsta după trei ani şi am recurs la el după ce, timp de două luni de zile, m-a linşat pe postul de televiziune, împreună cu o serie întreagă de oameni, denigrându-mi familia, denigrându-mă pe mine, fără să-mi ierte nici măcar morţii, vorbesc de mama şi de tata, i-au luat pe toţi şi i-au călcat în picioare", a spus Sorin Oprescu.

Primarul a precizat că ceea ce s-a întâmplat pe parcursul a două luni de emisiuni de televiziune a fost inadmisibil.

"I-am acţionat în instanţă pentru calomnie şi defăimare, şi eu nu vorbesc aici de jurnaliştii oneşti, care verifică, care întreabă şi care au dreptate atunci când semnalează o serie întreagă de distorsiuni. Dar a primi toate aceste insulte, făcute cunoscute lumii, este inadmisibil. Şi uite că acest lucru se poate pedepsi şi în România. Rămâne ideea că am dat la o parte toate mizeriile care s-au spus despre mine, despre familia mea şi despre colegii mei cu care lucrez zi de zi aici în Primăria Capitalei. Pentru că ne-au luat pe toţi la rând, în aşa fel încât lumea credea că aici (la Primăria Municipiului Bucureşti, n.r.) este un bordel, nu o instituţie publică, şi atunci, ca să nu mai creadă nimeni, a trebuit să fac lucrul acesta", a mai spus Sorin Oprescu.

Potrivit primarului general, sentinţa reprezintă şi "un aviz amatorilor", un avertisment pe care îl dă societatea tuturor celor care "încearcă să practice delaţiunea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel