Cupidon e fericit! Colega noastră Anca Murgoci s-a căsătorit / VIDEO

Restricțiile impuse de pandemie au amânat nunțile, însă, din nou, Cupidon e fericit, după ce a unit o jurnalistă și un inginer. 

Dragostea se naşte-n inimă, însă cea adevărată apare greu, dar şi când se întâmplă... se lasă cu nuntă! Surprinzătoare e dragostea, nu-i aşa? Şi unde mai puneţi că jurnalista e colega noastră. Anca Murgoci, redactor șef DCNews, s-a căsătorit în weekendul ce a trecut. Dragostea împărtăşită de Anca și Ionuț a fost sărbătorită de familiile lor duminică, într-un cadru restrâns, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemie. 

Ceremonia religioasă s-a ținut la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, unde slujește părintele Vasile Ioana, care și-a făcut brand din cuvântul BUCURIE. Locul este iubit de tineri, mulți alegând să-și unească destinele la această biserică. În interior, cei prezenți au purtat măști de protecție, mai puțin mirii, care erau vaccinați. De altfel, toți invitații erau vaccinați, bucurându-se de revenirea la normalitate și de zilele la care înainte doar visam. 

După ce sălile de evenimente au fost goale, iar furnizorii în pragul falimentului, incertitudinea fiind cuvântul de bază în 2020, iată că, odată cu relaxarea restricțiilor, se întrezărește o speranță și pentru industria nunților.

VIDEO

DCNews vă urează casă de piatră şi o viaţă în doi plină de bucurii!  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel