Cupa Spaniei: FC Barcelona, la primul eşec din ultimele cinci luni

Suarez, marcatorul a două goluri pentru Barcelona
Suarez, marcatorul a două goluri pentru Barcelona

FC Barcelona, liderul din Primera Division, a suferit primul eşec din ultimele cinci luni, înclinându-se la limită pe terenul echipei Espanyol.

Echipa FC Barcelona, liderul din Primera Division, a suferit primul eşec din ultimele cinci luni, înclinându-se la limită pe terenul concitadinei Espanyol, miercuri seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Oscar Melendo, în minutul 88 al partidei de pe stadionul Cornella-El Prat, la care au asistat 23.323 de spectatori. De menţionat că starul Barcelonei, argentinianul Lionel Messi, a ratat o lovitură de la 11 m, în minutul 62.

Espanyol a pus astfel capăt unei serii de 29 de meciuri fără înfrângere reuşită de Messi şi colegii săi, care au suferit ultimul lor eşec în luna august, în Supercupa Spaniei, în faţa rivalei Real Madrid.

Într-o altă partidă, FC Sevilla a învins în deplasare, cu de 2-1, formaţia Atletico Madrid, prin golurile marcate în finalul jocului de Lucas Hernandez (min. 80 autogol) şi Joaquin Correa (min. 88), după ce gazdele reuşiseră deschiderea scorului, prin Diego Costa (min.73).

Pentru Atletico Madrid, acesta a fost primul eşec suferit pe noul său stadion, Wanda Metropolitano, într-o competiţie internă.

Rezultate Cupa Spaniei:

Atletico Madrid - FC Sevilla 1-2 CF Valencia - Deportivo Alaves 2-1 Espanyol Barcelona - FC Barcelona 1-0 Ultima partidă din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, Leganes - Real Madrid, se va disputa joi seara. Meciurile retur se vor desfăşura între 23 şi 25 ianuarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel