Cupa României, optimi. Programul complet

Morutan, FCSB. foto: lpf.ro
Morutan, FCSB. foto: lpf.ro

FCSB şi Dinamo vor juca pe 1 noiembrie în optimile Cupei României. Programul complet.

FCSB şi Dinamo Bucureşti vor susţine meciurile din optimile de finală ale Cupei României în data de 1 noiembrie, potrivit programului anunţat, miercuri, de Federaţia Română de Fotbal FCSB va juca în deplasare cu Dunărea Călăraşi (ora 21,45), iar Dinamo va înfrunta echipa de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, tot în deplasare (19,00).

Deţinătoarea trofeului, Universitatea Craiova, va juca partida din optimi cu echipa de liga a treia Turris-Oltul Tr. Măgurele în deplasare, pe 30 octombrie, de la ora 19,00. Campioana CFR Cluj va juca pe 31 octombrie (21,45) cu Gaz Metan Mediaş, în deplasare. Faza optimilor va debuta cu meciul FC Hermannstadt - FC Voluntari, pe 30 octombrie (16,30).

Programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României:

Marţi 30 octombrie

AFC Hermannstadt - FC Voluntari (ora 16,30) Turris-Oltul Tr. Măgurele - Universitatea Craiova (19,00) CSM Politehnica Iaşi - FC Viitorul Constanţa(21,45)

Miercuri 31 octombrie

CS Mioveni - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe (16,30) FC Universitatea Cluj - AFC Astra Giurgiu (19,00) Gaz Metan Mediaş - CFR 1907 Cluj (21,45)

Joi 1 noiembrie

AFK Csikszereda - Dinamo (19,00) Dunărea Călăraşi - FCSB (21,45)

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării, precizează FRF. Pentru instalaţiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalaţiei de nocturnă emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalaţiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum şi dovada instalării acesteia.

În cazul în care începând cu faza şaisprezecimilor de finală se întâlnesc echipe din categorii diferite şi echipa organizatoare nu deţine instalaţie de nocturnă, la cererea echipei care deţine aceasta facilitate şi cu acordul celeilalte echipe jocul se poate disputa pe terenul echipei care deţine instalaţie de nocturnă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel