Cum se comporta Traian Băsescu ca ministru al Transporturilor

Ministrul delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, îşi aminteşte cum era Traian Băsescu pe vremea în care conducea Ministerul Transporturilor. Stroe susţine că a observat de atunci o tendinţă la Băsescu că "făcea ravagii când venea pe funcţii". El a povestit că a explicat şi la formarea alianţei D.A. că Traian Băsescu este un "om incontrolabil" şi a încercat să împiedice formarea alianţei.

„Trebuie sa spun că am intuit de atunci că Băsescu este un om incontrolabil, capabil de orice şi, din păcate, şi la Alianţa DA (n.r. – Dreptate-Adevăr) şi la celelalte etape lumea din PNL nu m-a crezut. Poate nu am reuşit eu să explic suficient de convingător. Încă de pe vremea aceea îmi aduc aminte de faptul că Băsescu nu le avea cu respectarea hotărârilor judecătoreşti şi aici amintesc cazul Ştefănescu, fostul şef al Corpului de control din MinisterulTransporturilor care, dat afară de Băsescu a câştigat reangajarea în minister în Instanta şi nici până azi nu a fost reangajat“, explică Radu Stroe. Ministrul Administraţiei aminteşte şi de faptul că Traian Băsescu „făcea ravagii când venea pe funcţii, că nu mai ştiau cei de la resurse umane pe cine să dea afară sau să angajeze“, a declarat Stroe, într-un interviu acordat pentru LuJu.ro.

Referitor la o coabitare cu Traian Băsescu, Stroe a răspuns un NU categoric. „Nu ştiu exact istoricul relaţiilor Băsescu – PSD, dar cunosc perfect istoricul relaţiilor Băsescu – PNL. Şi îmi aduc aminte nu numai momentul când a venit, primar general fiind, la noi la sediu la PNL să facem o coaliţie, că zicea el că îl omoară Năstase şi PSD. Atunci, PNL a comis greşeala fundamentală. Ulterior, nu a fost suficientă mezalianţa DA şi următoarea etapă de parcurs a domnului Băsescu a fost desfiinţarea PNL prin programarea până şi a comitetelor judeţene PNL, prin fuziune cu PDL-ul. Cum s-ar spune, PDL a încercat capcanarea PNL. După refuzul nostru, s-a declanşat cataclismul care a ţinut până în zilele noastre. Dar nu va ţine mult“, explică Stroe.

„Lupta lui, nu împotriva USL, ci împotriva poporului român, nu face decât să-l descalifice în continuare. Pentru că el nu luptă cu USL, ci între noi şi el este interpusă marea masă a celor 7,4 milioane de români care au votat demiterea sa la referendum“, a mai spus Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel