"Cum se calculează aria cercului?", întrebarea serii. Mircea Badea, reacţie: Dăncilă nu a răspuns bine, dar Iohannis nu a răspuns deloc

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacţionat ironic după ce preşedintele Iohannis a evitat să răspundă la o întrebare al cărei răspuns a fost greşit de Viorica Dăncilă. Candidatului PSD i s-a pus o întrebare legată de calculul ariei cercului şi a răspuns "raza la pătrat" în loc de "pi ori raza la pătrat".

"N-a răspuns la întrebare. L-a întrebat ăla hăhăind de raza cercului şi a spus că el nefiind profesor de fizică, n-are cum să ştie. Da' nu mai bine spuneai PI R pătrat şi aia era? Asta cu sunt profesor de fizică nu e răspuns. E harneală. Cât e? Deci nu a răspuns. Iohannis nu a răspuns. Dăncilă a răspuns prost, dar a răspuns. A greşit, aia e, dar a răspuns. Iohannis nu a răspuns, am înţeles că e profesor de fizică, dar nu a răspuns.

Întrebarea ăluia a fost şi mai penibilă. L-a întrebat cum se calculează. Eu ştiu şi cum se calculează, că la matematică în viaţa asta sunt peste Dăncilă şi Iohannis la un loc. Şi m-am amuzat, mi se pare amuzant. Şi pe mine, care am fost la un nivel matematic peste ei doi la un loc, după două ore jumate de vorbit, fiind praf, s-ar putea să fi dat un răspuns greşit", a spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel