Cum repari aluatul de eclere prea moale. Trucul care-ți salvează prăjitura

Ema Apostu / 05 noi 2019 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii

Cum repari aluatul de eclere prea moale. Trucul care-ți salvează prăjitura. Acest truc te scutește de neplăcerea de a arunca la coș compoziția. Iată trucul care te ajută să repari aluatul.

Când constaţi că aluatul iese prea lichid, există un truc care ți-l poate salva, fără să fii nevoită să-l arunci la gunoi și să o iei de la capăt.

Așadar, opărește 3-4 linguri de făină în mult mai puţină grăsime decât ai folosit prima dată. După ce repeţi procedeul şi scoţi toată umezeala din aluat, lasă-l puţin să se răcorească, apoi adaugă-l treptat în aluatul prea moale, scrie retetepractice.ro.

Aluatul de eclere îşi recapătă forma ideală imediat.

Vezi și: Eclere cu cremă de vanilie. Rețeta savuroasă pentru iubitorii de dulce

 Cum faci frișcă de post vegetală, acasă. Ingredientul special folosit

Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26