Cum ”împușca” Berlusconi o jurnalistă când Putin mințea despre căsătoria sa - VIDEO

Berlusconi pistol jurnalista Putin divort
Berlusconi pistol jurnalista Putin divort

Presa internațională a scris încă din 2008 că relația lui Vladimir Putin cu soția sa, Lyudmila, se clatină puternic. Președintele rus a infirmat constant, inclusiv în timpul unei întâlniri oficiale cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, că ar avea o relație cu fosta gimnastă Alina Kabayeva, ajunsă între timp parlamentar. Ziarista unei publicații moscovite a îndrăznit să-l întrebe pe Putin despre acest aspect, reușind să-l irite însă pe Berlusconi și să dea o turnură neașteptată conferinței de presă comună susținută în Sardinia.

[caption id="attachment_327458" align="alignleft" width="640"] Foto: ANSA[/caption]

Fostul spion KGB a avut mereu grijă ca membrii familiei sale să nu apară în presă, punând mare preț pe viața sa privată. Întrebat fiind de o reporteriță dacă sunt adevărate cele scrise de ziare, cu privire la o posibilă relație a sa cu fosta campioană olimpică, Putin a răspuns: ”În ceea ce ai spus, nu este un cuvânt adevărat (...) Mereu am reacționat negativ față de cei care cu nasul lor băgăcios și fanteziile lor erotice intră cu bocancii în viața altora”.

Silvio Berluconi spunea în acea perioadă că Italiei i-ar fi mai bine fără presă, declarându-și nu o dată disprețul față de jurnaliști. Când tânăra reporteriță a pus întrebarea legată de viața intimă a lui Putin, Berlusconi, zâmbind, și-a îndreptat indexul spre ea, mimând folosirea unui pistol

 ”Un gest în joacă e un gest în joacă și nimic mai mult”, a declarat a doua zi purtătorul de cuvânt al premierului, Paolo Bonaiuti, citat de agenția AGI.

Ziarul la care lucra tânăra reporteriță ar fi fost desființat în ziua imediat următoare. Gestul lui Berlusconi a fost însă unul cu atât mai deplasat, cu cât în Rusia mor anual mulți jurnaliști, unii dintre ei chiar împușcați. Mai mult, după cinci ani, s-a dovedit că presa avea din nou dreptate, și în ceea ce privește relația lui Putin cu soția sa, care au anunțat joi că divorțează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel