Cum a ajuns Maradona în Europa. Raport de meci de AUR

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cesar Luis Menotti a făcut un raport despre Diego Maradona, în 1978, pentru a-l aduce pe conaționalul său argentinian la FC Barcelona.

Conform Marca, legendarul Maradona a fost analizat de Menotti într-un meci al lui Boca Juniors cu Argentinos Juniors, iar aceste informații au fost primele date legate de atacant primite de FC Barcelona. La doar 17 ani, Maradona s-a remarcat prin talentul său de la o vârstă foarte fragedă.

Cum a arătat foaia scrisă de Menotti

RAPORT: Diego Armando Maradona.

NOTĂ: Foarte bun, extraordinar. Viteză 9,5. Plecare de pe loc 9,5. Viteză cu mingea la picior 9,1. Viteză fără balon 9,5. Agilitate 9,5. Săritură 8.

FORMĂ MORALĂ: Putere morală 10. Putere de suferință 10. Concentrare 10. Egoism 0. Personalitate 10.

TEHNICĂ GENERALĂ: De neîntrecut.

TEHNICĂ SPECIFICĂ: Extraordinar, eficient și driblinguri grozave. Putere excelentă. Curaj extraordinar. Eficiență extraordinară. Șuturi foarte bune. Pase grozave. Acuratețe maximă. Viziune completă. Lovitură cu capul mediocră. Leadership bun. Putere foarte crescută de reținere a balonului. Protejare a balonului extraordinară.

TACTICI INDIVIDUALE: Inteligență completă în fotbal. Înțelegere completă pentru fotbal. Viziune bună. Foarte bună viteză în eficiență.

CONCLUZII GENERALE. Tânăr. A fost născut pe 30.10.1960. Are calități tehnice uriașe, dribling foarte simplu. Are o viziune directă cu fața la poartă, dar știe cum să scape de minge pentru cel mai bine plasat coechipier. Reflexe extraordinare. Protejează mingea foarte bine pentru a o juca imediat cu mare eficiență. Pasele scurte și șuturile sunt uimitoare. Grozave demarări și încetiniri de ritm.

DIEGO ARMANDO MARADONA (30.10.1960 - 25.11.2020)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel