Cu cât se vinde Corina Băcanu lui Liviu Dragnea pentru o OUG

Scutaru Cristina / 26 oct 2017 / 15:38 Salveaza PDF Comentarii

Corina Băcanu, una dintre cele mai importante voci de pe Facebook, i-a mulțumit lui Liviu Dragnea pentru că s-a sesizat în cazul tinerei cu scleroză multiplă care rămăsese fără pensie pentru că scria poezii.

Acum, Corina Băcanu a revenit cu un nou mesaj, ca o replică pentru oamenii care au întrebat-o cu cât s-a vândut, "de s-a dat cu Liviu Dragnea". Ea a spus că este dispusă să îi facă cafeaua liderului PSD dacă dă o ordonanță de urgență în care modfică legea și pensiile oamenilor cu handicap.

"Mă întreabă câțiva cetățeni în urma "mulțumescului" către Liviu Dragnea, care "e prețul" meu. Prețul meu este imens și doar Soroș își permite. Sunt scumpă. Foarte scumpă. Dar devin "gratis" dacă la mijloc este viața unor oameni. Oameni care nu mai au timp de principii și orgolii nemăsurate. Nu mai au timp. Înțelegeți cum e să nu mai ai timp, aer și demnitate? Înțelegeți cum e să simți că mori umilit?

[citeste si]

Ei bine, prețul meu este ăsta: sunt dispusă să îi fac cafeaua lui Dragnea dacă dă o ordonanță de urgență în care modfică legea și pensiile oamenilor cu handicap. Orgoliul meu valorează 0 atunci când la mijloc sunt viețile celor care nu au avut norocul să fie sănătoși. Sper că acum e clar care e prețul meu", a spus Corina Băcanu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26