Cu bicicleta până la Cluj. Un suporter al Maccabi Tel Aviv a pedalat 7 zile ca să vadă meciul cu CFR

Un suporter al echipei Maccabi Tel Aviv a venit cu bicicleta până la Cluj, după o săptămână de efort.

Pentru meciul CFR - Maccabi Tel Aviv, un suporter al oaspeților a venit cu bicicleta până pe stadion.cele două echipe au jucat miercuri în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, partidă câștigată de ai noștri cu 1-0.

Ron Asherov a aflat că formaţia lui preferată va juca în România în momentul când participa la un tur ciclist care a început în Grecia. Aflat în Ungaria, isrealianul a decis să vină la meciul de la Cluj pe bicicletă.

Anul trecut, în timpul Cupei Mondiale, Maccabi a jucat cu Ferencvaros și a trebuit să merg să-i văd jucând. În acest an, am venit cu bicicleta aici. Am participat la un tur de aproximativ o lună și jumătate, care a început în Grecia, ne-am îndreptat spre Balcani și, în final, spre Ungaria. Mi-am așezat cortul și am aflat că Maccabi avea să joace la Cluj în doar o săptămână. Mi-am dat seama că aș putea ajunge la meci și când a trebuit să fac o alegere, era ușor. Am călătorit cam o săptămână, peste 100 km în fiecare zi și acum sunt în Cluj așteptând startul meciului meciului”, a declarat Ron Asherov pentru site-ul oficial al clubului.

Citește și: CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV, rezultat live | CHAMPIONS LEAGUE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel