CSM a aprobat pensionarea a doi PROCURORI: Unul șef în DNA, altul achitat definitiv în dosarul lui Ghiță

Consiliului Superior al Magistraturii a admis pensionările a doi procurori.

Secția pentru procurori a CSM va transmite către președintele Klaus Iohannis propunerile de pensionare a lui Dănuț Volintiru, șef al Secției de combatere a corupției din cadrul DNA, și a lui Liviu Tudose, procurorul achitat definitiv în dosarul lui Sebastian Ghiță, citează Mediafax.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a lui Dănuț Volintiru, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Volintiru a fost delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul structurii specializate din luna septembrie a acestui an.

Liviu Tudose, inculpat în dosarul lui Sebastian Ghiță

În aceeași ședință, procurorii CSM au decis să transmită către Administrația Prezidențială și cererea de pensionare a lui Liviu Tudose, procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Liviu Tudose a avut calitatea de inculpat în dosarul lui Sebastian Ghiță, instrumentat de Mircea Negulescu. Ulterior, Tudose a fost achitat definitiv, la fel ca și Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel