CS Mioveni - FCSB, REZULTAT FINAL în Liga 1. Surpriză înainte de play-off

Facebook FCSB
Facebook FCSB

FCSB şi Mioveni s-au întâlnit în etapa 27 a Ligii 1.

FCSB a făcut un nou pas greșit în campionatul național și a reușit doar egal în meciul cu CS Mioveni. Partida din etapa a 27-a a Ligii 1 s-a disputat sâmbătă la Mioveni.

Partida CS Mioveni-FCSB s-a terminat 1-1. Mijlocașul Malcom Edjouma a înscris în minutul 7 pentru FCSB, iar fundașul Ionut Balaur a egalat la ultima fază a primei reprize.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, dar ardelenii au un meci mai puțin disputat. După 27 de etape, FCSB se află pe locul 2 în clasament cu 59 de puncte, în timp ce formația din Mioveni este pe poziția 12 cu 28 de puncte.

Etapa viitoare FCSB va juca pe teren propriu cu Farul Constanța, iar CS Mioveni va juca, în deplasare, cu FC Botoșani, scrie Mediafax.

Propunere de sistem cu 10 echipe în Liga 1: ”Să jucăm de cinci ori! Așa vom crește nivelul”

Mihai Pleșan crede că cea mai bună soluție pentru ca Liga 1 să-și revină este micșorarea numărului de echipe, de la 16, la 10. Un format asemănător, oarecum, cu cel din Scoția, unde activează 12 formații.

”La noi, dacă luăm și puricăm toate dosarele de licențiere, 50% dintre ele nu ar trebui să primească licența. Ăsta e adevărul, că nu-l spune nimeni, nu-l spune, ne complacem în această situație, dar hai să facem ceva. Vrem să creștem campionatul. Hai să rămânem cu 10 echipe, să jucăm de 5 ori. Dar alea 10 cresc, peste câțiva ani mai aducem două. În Liga a doua la fel, 10 echipe. Așa creștem nivelul că asta e important.

Noi nu. Noi în ultimii ani am scăzut. Ne bat echipele din Albania, Kazahstan... Păi, despre ce vorbim? Noi n-o să mai prindem grupe... o să mai treacă nu știu câți ani, doar printr-un noroc. Și nu vrem să vedem lucrurile astea. Cam ăsta e adevărul", a declarat Mihăiță Pleșan, pentru eurosport.ro

Mihăiță Pleșan nu este singurul om din fotbalul românesc care propune schimbarea formatului Ligii 1. în acest zile. Sorin Cârțu sugerează ca ultimele două clasate la finalul sezonului regulat să fie declarate direct retrogradate, pentru a nu mai exista formații care fac doar act de prezență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel