CS Mioveni, ameninţări după înfrângerea cu FCSB: Miercuri anunţăm dacă ieşim din campionat

Facebook CS Mioveni
Facebook CS Mioveni

CS Mioveni ameninţă cu retragerea din campionat după înfrângerea cu FCSB, de la Buzău. Primarul din Mioveni a acuzat arbitrajul după meci. 

„Ăsta de la LPF (n.r. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor.

Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul. Primul cartonaș galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câștiga Steaua! Golul unu și golul doi au venit din două greșeli vizibile de arbitraj”, a declarat Ion Georgescu, primarul din Mioveni, pentru gsp.ro.

FCSB se teme că nu va mai putea juca cu Farul 

"Parcă suna totul prea dramatic. Până la urmă am avut în teren 11 jucători de valoarea, nu este un rezultat surpriză. Ne făceam probleme, dar am avut încredere că va ieși bine. Mâine avem testarea jucătorilor și e logic să o facem acum. O să vedem dacă nu cumva mai avem vreun caz, să nu periclităm starea de sănătatea a celorlalți. Suntem în valul 4, iar situația din România este cumplită la această oră!

Oricine vine, trebuie să vadă în ce condiții se lucrează la noi. Fiecare jucător stă în camera lui, bucătăria nu mai funcționează, avem catering, iar peste tot purtăm masca. Eu azi am scos masca doar la interviu. Ne temem! Nu pentru băieți, ei își revin repede și nu prea au simptome, dar avem colaboratori în vârstă. Și eu merg spre 60 de ani. Dacă mâine cade vreun jucător la teste, trebuie să amânăm meciul cu Farul. Dacă voiam să amânăm meciul cu Farul, îi spuneam lui Radunovic să ia al patrulea cartonaș galben și rămâneam cu 12 jucători în lot. Dar n-ar fi corect! Noi ne-am luat toate măsurile de protecție! Am stat în hotel în camere single, am stat în cantonament în camere single.

Gigi a spus că nu se vaccinează el, dar nu poate să oblige un jucător să nu se vaccineze. Eu consider că este mai periculos un om vaccinat, netestat, decât un om nevaccinat, testat negativ. De ce scoatem testele pentru oamenii nevaccinați? Eu nu mă vaccinez din alte rațiuni, nu m-am vaccinat niciodată în viața mea. Nu-mi place să-mi bag altă substanță în corp, dar asta e problema mea! Eu sunt de acord cu vaccinul, fiecare poate să facă ce vrea. Trebuie să ne testăm cu toții!", a spus MM Stoica, după victoria cu CS Mioveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel