Criză în PSD. Bogdan Chirieac: Acoperă tot ce face acum PNL. Partidul trebuie să se aşeze

PSD
PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, declaraţiile făcute de liderii PSD înaintea începerii Comitetului Executiv, şedinţă care are loc marţi seara.

"Cred că soluţia cu congresul extraordinar este, de departe, soluţia legală. Fiindcă există un statut, o lege a partidului. Deci nu e niciun fel de problemă, poate convoca partidul congresul pe 10 decembrie. Până la urmă statutul partidului trebuie respectat. Doamna Dăncilă nu-şi va da demisia decât dacă va fi unanimitate în CEx, dacă nu - o treime dintre cei care sunt în CEx pot convoca congresul şi pot să îl facă săptămâna viitoare şi să-şi aleagă oamenii. Important însă este ca partidul să se aşeze cumva, fiindcă toate măsurile astea pe care le ia PNL-ul sunt acoperite de ceea ce se întâmplă în PSD.

Se deschide din nou calea abuzurilor în Justiţie, se deschide cu salariul minim... au spus că-l măresc şi nu-l mai măresc şi multe alte lucruri. Dârdora reală sau întreţinută din PSD acoperă toate aceste lucruri. Alminteri, PNL lucrează ca la carte: toate măsurile impopulare sunt luate în primele zile ale mandatului. Eu numesc primele zile ale mandatului cele de după alegerea zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, fapt care le oferă acoperirea morală pentru deciziile pe care le iau, fiindcă ei la putere în Parlament au venit prin jocuri de culise, masă verde, pe sub masă şi aşa mai departe. Acum au şi dreptul moral, după ce a luat Klaus Iohannis 66% pot face ce doresc dânşii", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel