Cristoiu, analiza momentului: Planul lui Iohannis

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o analiză a momentului în care Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura și spune că nu este deloc ales la întâmplare.

Cristoiu observă că Iohannis a acționat după un plan etapizat. "Momentul nu e ales la întîmplare. El urmează ședinței CExN a PSD de vineri seara. Care ședință a luat decizii perfect corespunzătoare Planului:

Revoltarea opiniei publice prin solidaritatea liderilor PSD cu Liviu Dragnea.

Îngrijorarea stîrnită în plan intern și internațional de declarațiile belicoase ale lui Liviu Dragnea privind punerea între paranteze a Parlamentului, a Justiției independente", a scris Cristoiu pe Facebook.

"S-a dat alarma"

Ion Cristoiu consideră că poziția publică a lui Liviu Dragnea a dat muniție adversarilor PSD: "Nu știu dacă pozițiile publice ale lui Liviu Dragnea și ale liderilor PSD se vor concretiza în perioada următoare. Practic, nici n-are importanță. Ele și-au făcute efectul. Și anume au dat o cantitate uriașă de muniție adversarilor PSD. S-a dat alarmă la nivel național că partidul de Guvernămînt vrea să meargă pînă la capăt", mai scrie jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel