Cristina Țopescu, ediție specială la Antena 3: Dedic emisiunea bunicului meu - exclusiv

Cristina Țopescu își petrece aniversarea bucurându-se. Sâmbătă, 4 iulie, de ziua ei, Cristina Țopescu va avea întâlnire cu telespectatorii Antena 3 la emisiunea "Dincolo de știri", locul care de mult timp nu mai reprezintă o muncă. 

"Îm petrec ziua muncind, numai că ceea ce fac eu astăzi nu este o muncă, ci o bucurie. Este cel mai frumos cadou", a spus Cristina Țopescu pentru DC News.

"Dincolo de știri", o ediție specială de ziua ziaristei

Cristina Țopescu iubește foarte mult animalele, iar astăzi, de ziua ei, a pregătit o ediție cu totul specială.

"Știți cu toții că iubesc foarte mult animalele și că încerc să le protejez. Pentru cai am o iubire cu totul specială. Este o tradiție de familie și dedic emisiunea de sâmbătă bunicului meu, Felix Țopescu, care a fost un mare campion de hipism. A fost campion olimpic, campion european și iubea din tot sufletul caii. Eu pur și simplu așa m-am născut: iubind animalele. Caii sunt de-o noblețe și de o frumusețe rară", ne-a mai zis jurnalista.

Întrebată ce invitați va avea în ediția de sâmbătă, 4 iulie, Cristina Țopescu a spus: "În ediția de sâmbătă am invitat un om minunat - pe Mugur Pop, crescător și mare iubitor de cai. Acum patru ani, a participat și el la salvarea cailor sălbatici de la Letea. De asemenea, îl voi avea invitat pe Cuchi Bărbuceanu, de la Vier Pfoten România, care a fost sufletul acțiunii de salvare a cailor sălbatici, cel căruia noi, o mână de voluntari de 30 de oameni, ne-am alăturat și am reușit să oprim TIR-ul morții; TIR-ul în care erau încărcați 54 de căluți care urmau să ajungă la abator. Noi am reușit să oprim acel tir și am eliberat căluții".

Când i-a plăcut cel mai mult viața ei

"Cred că viața mea îmi place cel mai mult când sunt înconjurată de oameni care mai au și suflet, cărora le pasă și de alte ființe. De asemenea, îmi place când sunt înconjurată de animale, de oameni frumoși și când sunt în natură. Cred că acestea sunt cele mai fericite momente din viața mea. Au fost mai multe momente fericite și sper că vor mai fi", a adăugat jurnalista de la Antena 3.

VEZI ȘI: Cristina Țopescu, aniversare 4 iulie. Ce nu știați despre emisiunea pe care o prezintă

Cristina Țopescu și-a dedicat viața televiziunii. Jurnalista a ajuns în preajma televiziunii încă de mică, atunci când în perioada 1970-1979 a apărut în numeroase emisiuni pentru copii și tineri. După ce a lucrat pentru mai multe televiziuni din România, în prezent, Cristina Țopescu are emisiunea "Dincolo de știri" la Antena 3.

Redacția DC News îi urează "La mulți ani" și vă invităm să o sărbătoriți într-un mod de suflet: uitându-vă la emisiunea "Dincolo de știri" unde veți descoperi multe lucruri, fapte sau sentimente pe care merită să le ştiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel