Cristiano Ronaldo spune adio fotbalului european. "Liga Saudită e mai tare decât MLS"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Portughezul Cristiano Ronaldo nu va mai juca niciodată într-un campionat din Europa.

"Într-un an, tot mai mulți jucători de top vor veni în Arabia Saudită. Într-un an, liga din Arabia Saudită va fi mai puternică decât cea din Turcia sau cea din Olanda. Jucătorii care au venit nu sunt așa cum a spus președintele Uniunii Europene. Jota și Ruben Neves sunt jucători tineri.

Lumea m-a criticat pentru că am venit în Arabia Saudită, dar ce s-a întâmplat acum? Eu am deschis calea, iar acum toți jucătorii vin aici!

Decizia mea de a semna cu un club din Arabia Saudită a fost crucială în privința a aduce jucători de TOP în această țară. Este un lucru evident. Când am semnat cu Juventus, Serie A era moartă...după ce am ajuns eu acolo, campionatul din Italia a fost revitalizat. Oriunde merge Cristiano Ronaldo, generează un interes uriaș.

Liga din Arabia Saudită este mai bună decât MLS (n.r. campionatul din SUA, unde joacă Leo Messi). Sunt 100% sigur că nu mă voi întoarce în Europa. Am deschis calea către Arabia Saudită și acum jucătorii vin aici.

Nu voi reveni în Europa, ușa este închisă definitiv. Am 38 de ani, și, pe lângă asta, fotbalul european și-a pierdut mult din calitate. Singurul campionat foarte puternic e Premier League, e cu mult înaintea celorlalte campionate.", a declarat Cristiano Ronaldo, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Cu toate astea, Ronaldo ar putea juca din nou în Liga Campionilor 

UEFA ar intenţiona, conform italienilor de la Calcio Mercato, să se folosească de wild-card-uri, ca la tenis, pentru a invita cluburi din Arabia Saudită în Liga Campionilor. Astfel, starurile care s-au transferat în Orient ar putea avea şansa de a evolua în continuare în cea mai tare competiţie inter-cluburi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel