Cristiano Ronaldo rămâne în Portugalia. Anunțul făcut de Juventus

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus Torino, va rămâne în Madeira, Portugalia.

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus Torino, va rămâne în Madeira, Portugalia, conform Agerpres. Portughezul se află în arhipelagul natal de marți, „în așteptarea veștilor referitoare la urgența sanitară legată de coronavirus", a transmis clubul torinez de fotbal.

Starul lusitan a lipsit de la antrenamentele echipei sale marți și miercuri, pentru a-și vizita mama, aflată în recuperare după un AVC suferit săptămâna trecută.

Sportul italian, paralizat

Pentru moment, în condițiile în care competițiile sportive naționale din Italia au fost blocate până pe 3 aprilie, din cauza noului coronavirus, atacantul portughez nu va reveni la domiciliul său din Torino.

Echipa Juventus, care urma să efectueze o nouă ședință de pregătire joi dimineață, și-a suspendat temporar activitatea sportiv după ce miercuri seara s-a confirmat că unul dintre jucătorii săi, fundașul Daniele Rugani, a fost testat pozitiv la Covid-19.

Protejarea jucătorilor torinezi

Gruparea torineză va lua „toate măsurile necesare pentru a controla persoanele care au intrat în contact cu Rugani", toți membrii clubului fiind în prezent în carantină.

Ultimul meci jucat de Juventus, cu Cristiano Ronaldo pe teren, a avut loc duminică, împotriva formației Inter Milano, în Serie A, fiind câștigat cu 2-0 de torinezi.

Meciul cu OL, posibil să fie amânat

Elevii antrenorului Maurizio Sarri urmează să joace marțea viitoare în Liga Campionilor, împotriva francezilor de la Olympique Lyon, însă meciul are toate șansele să fie amânat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Italia se confruntă cu o situație de urgență maximă, după ce noul coronavirus a provocat 827 de decese și a infectat peste 12.000 persoane în această țară, conform ultimelor date oficiale ale protecției civile, iar guvernul de la Roma a aprobat o serie de măsuri drastice pentru stoparea epidemiei, printre acestea figurând stoparea tuturor evenimentelor sportive interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel