Cristiano Ronaldo, primul meci pentru Juventus Torino

Cristiano Ronaldo. foto: @Juventus
Cristiano Ronaldo. foto: @Juventus

Starul portughez Cristiano Ronaldo va fi titular la echipa italiană de fotbal Juventus Torino cu ocazia primului meci oficial al sezonului 2018-2019.

Meciul programat sâmbătă, pe terenul formaţiei Chievo Verona, iar anunţul a fost făcut de antrenorul Massimiliano Allegri.

'Mânie, vor evolua ca titulari Cristiano, Szczesny, Chiellini, Pjanic, Cancelo şi Alex Sandro', a declarat Allegri vineri, în cursul unei conferinţe de presă, dezvăluind astfel mai mult de jumătate din echipa sa de start. În vârstă de 33 ani, Ronaldo se antrenează cu Juventus de la începutul lunii august, iar în cursul acestei săptămâni a disputat două jocuri amicale, însă nu a participat la stagiul de pregătire pe care echipa torineză l-a efectuat în Statele Unite.

Se integrează foarte bine

'Cristiano este foarte curios în privinţa noului său campionat, noilor săi adversari şi maniera lor de joc. Este un băiat simplu, care se integrează foarte bine', a adăugat Allegri.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid (450 de goluri în 438 de meciuri), a fost achiziţionat în această vară de Juventus pentru suma de 100 milioane euro.

Vezi și: Cristiano Ronaldo, debut la Juventus. Forțele antitero, în gardă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel