Cristiano Ronaldo, mesaj public în ziua în care a făcut 36 de ani. „Nu vă pot promite alți 20 de ani”

Cristiano a postat și o poză alături de iubita și copiii său
Cristiano a postat și o poză alături de iubita și copiii său

Atacantul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii vârstei de 36 de ani.

„36 de ani, incredibil! Se simte de parcă totul a început ieri, dar această călătorie deja este plină de aventuri și povești de care să-ți aduci aminte. Prima mea minge, prima mea echipă, primul meu gol... Timpul zboară!

Din Madeira la Lisabona, din Lisabona la Manchester, din Manchester la Madrid, din Madrid la Torino, însă, deasupra tuturor, din adâncul inimii mele pentru toată lumea... Am dat tot ce puteam, niciodată nu m-am abținut și am încercat mereu să livrez cea mai bună versiune a mea. În schimb, mi-ați oferit iubirea și admirația, prezența și susținerea necondiționată. Pentru asta, nu voi putea niciodată să vă mulțumesc suficient. Nu aș fi reușit fără voi”, a transmis Ronaldo, pe Facebook, alături de o poză cu Georgina Rodriguez și cei patru copii ai săi.

Ronaldo nu poate să promită alți 20 de ani de activitate

„În timp ce-mi serbez aniversarea de 36 de ani și al 20-lea an ca jucător profesionist, îmi pare rău că „de fotbal. Însă, ceea ce vă pot promite este că atât timp cât merg înainte, nu veți primi niciodată mai puțin de 100% din partea mea!

Vă mulțumesc încă o dată pentru susținerea voastră și mesajele frumoase din această zi. Înseamnă mult pentru mine și toți aveți un loc special în inima mea”, a încheiat portughezul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel