Cristiano Ronaldo, la Juventus. Primire triumfală pentru portughez

 Sute de fani entuziaşti l-au întâmpinat călduros luni pe un Cristiano Ronaldo mai degrabă rezervat, la Torino, unde celebrul fotbalist portughez va semna în cursul zilei un contract cu Juventus, relatează AFP. 

"Ronaldo, adu-ne Liga Campionilor", au scandat fanii când atacantul vedetă a venit să-i salute pentru puţin timp în faţa stadionului înainte de vizita medicală. 

Timp de mai puţin de un minut, Cristiano Ronaldo, în cămaşă albă şi costum gri, a semnat autografe şi a dat mâna cu câţiva fani. 

"E o mare emoţie, cel mai mare jucător din lume! Nu mi-aş fi imaginat niciodată asta", asigură Fabio, un tânăr suporter. "E un vis", exclamă altul în statele lui. 

Sumă halucinantă 

Ronaldo va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă anunţată la sfârşitul după-amiezii şi va semna un contract pe patru ani care-i va aduce, potrivit presei, în jur de 30 de milioane de euro pe sezon. În total, transferul ar urma s-o coste pe Juve 350 de milioane de euro. 

Mulţi tineri veniţi să-l salute pe portughez purtau un tricou al lui Juventus cu numele lui Ronaldo şi cu numărul 7. Aceste tricouri se vând ca pâinea caldă la Torino după anunţul transferului atacantului, care în ultimii trei ani a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid. 

Deşi Juve a devenit în mai pentru a şaptea oară consecutiv campioană a Italiei, fanii "Bătrânei Doamne" sunt trişti că echipa nu câştigă nimic în Europa. 

"Sperăm să câştigăm Liga Campionilor, e acum singurul obiectiv pe care nu l-am putut atinge", a spus Francesco, 38 de ani, venit din oraşul Pisa. 

La 33 de ani, Cristiano Ronaldo a marcat 120 de goluri în Liga Campionilor, un record în această competiţie, şi a câştigat patru din ultimele cinci ediţii cu Real Madrid. Juventus nu a mai cucerit acest trofeu din 1996, chiar dacă a atins de două ori finala în ultimii ani, în 2015 şi 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel