Cristiano Ronaldo, declarație acidă la Torino

Cristiano Ronaldo a făcut, astăzi, primele declarații în calitate de jucător al echipei Juventul Torino.

Fostul star al Realului a făcut astăzi prima declarație după ce a ajuns la noul său club. Ronaldo a ținut să atace subtil și jucătorii valoroși care au ales să meargă, spre sfrâșit de carieră, la echipe din China sau Qatar.

"Eu mereu vreau să fiu cel mai bun”

Lipsit de modestie, Ronaldo a declarat că vrea să fie cel mai bun și că va răsplăti aplauzele fanilor prin prestațiile sale. ”Juventus este cel mai mare club din Italia, astfel că a fost ușor să fac această alegere. Vreau să îmi pun amprenta, prin evoluțiile mele, în istoria clubului!”Sunt aici pentru o nouă provocare în carieră. Fără lipsă de respect, dar jucătorii de vârsta mea merg în China sau Qatar. Mă simt diferit față de jucătorii care, la vârsta mea, cred că se apropie de finalul carierei. Vreau să demonstrez că nu sunt ca ceilalți. Îmi place să experimentez lucruri noi. Știu că va fi dificil să evoluez în campionatul italian, însă nu prea îmi place confortul. Eu vreau să muncesc pentru a face ca lucrurile să meargă bine.

A fost un moment deosebit să văd fanii la stadion aplaudându-mă. Îmi oferă motivația și energia să încep bine sezonul. Îi voi recompensa pe teren!

Să câștig un nou Balon de Aur nu este neapărat ceva ce iau în considerare. Dar, dacă evoluțiile îmi vor oferi ocazia, o să fie și mai bine. Eu mereu vreau să fiu cel mai bun.”  a spus Cristiano Ronaldo, conform Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel