Cristiano Ronaldo, amendat după dubla din Liga Campionilor cu Atalanta

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost amendat la doar câteva ore distanţă de dubla din Liga Campionilor, contra celor de la Atalanta. 

Ronaldo a primit o amendă din partea poliției din Manchester. Starul portughez a venit la un restaurant într-un Range Rover, mașină care costă peste 100.000 de euro.

Ronaldo și-a parcat neregulamentar mașina, într-o zonă interzisă. După ce a ieșit din local, unde a luat cina alături de alți coechipieri, acesta a găsit un tichet pus pe parbrizul mașinii în care era scrisă amenda.

Cristiano Ronaldo conduce un Range Rover Sport SVR, o mașină care dezvoltă 300 de cai putere și care ajunge la 100 de km/h în doar 6,7 secunde, scrie Promotor.ro.

Ronaldo, golgeterul ALL TIME al Ligii Campionilor 

Portughezul Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de 139 de goluri marcate în Liga Campionilor la fotbal, consolidându-şi astfel poziţia de lider al clasamentului istoric al golgheterilor celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

Starul lusitan, în vârstă de 36 ani, s-a distanţat la 16 goluri de principalul său urmăritor, argentinianul Lionel Messi (123 goluri), care nu face parte din lotul lui Paris Saint-Germain pentru partida cu RB Leipzig, programată miercuri.

Polonezul Robert Lewandowski, care a reuşit o triplă pentru Bayern Munchen în victoria cu Benfica Lisabona de pe Allianz Arena (scor 5-2), ocupă poziţia a treia în ierarhia all-time din Champions League, cu un total de 81 de goluri, cu opt reuşite în plus faţă de francezul Karim Benzema, aflat pe locul al patrulea, care urmează să evolueze miercuri seara pentru Real Madrid împotriva ucrainenilor de la Şahtior Doneţk.

Cu opt reuşite de la debutul actualului sezon european, Lewandowski l-a depăşit pe ivorianul Sebastien Haller (Ajax Amsterdam, 6 goluri) în fruntea clasamentului marcatorilor actualei ediţii a Ligii Campionilor.

Clasamentul marcatorilor actualei ediţii a Ligii Campionilor 

8 goluri: Robert Lewandowski (Bayern Munchen) 6 goluri: Sebastien Haller (Ajax Amsterdam) 5 goluri: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Mohamed Salah (FC Liverpool) 4 goluri: Christopher Nkunku (RB Leipzig), Leroy Sane (Bayern Munchen) 3 goluri: Karim Adeyemi (RB Salzburg), Paulo Dybala (Juventus Turin), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Riyad Mahrez (Manchester City), Lionel Messi (PSG), Darwin Nunez (Benfica), Hans Vanaken (FC Bruges). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel