Cristiano Ronaldo - ''Admir mult cariera lui Lionel Messi''

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a vorbit, într-un interviu difuzat miercuri de televiziunea portugheză, despre rivalitatea "sănătoasă" de mulţi ani cu Lionel Messi şi a declarat că "admiră mult cariera" fotbalistului argentinian, relatează AFP.

"Admir mult cariera pe care a avut-o până acum şi, la rândul lui, a afirmat că i-a părut rău atunci când am părăsit campionatul spaniol întrucât era o rivalitate pe care o aprecia", a declarat starul lusitan într-un interviu difuzat de postul TVI.

"Este o bună rivalitate care există în fotbal, dar nu este o excepţie. Michael Jordan a avut rivali în baschet, Ayrton Senna şi Alain Prost au fost mari rivali în Formula 1, dar singurul punct comun între toate marile rivalităţi din sport este acela că sunt sănătoase", a adăugat atacantul echipei Juventus Torino.

Pentru "CR7" faptul de a avea drept concurent un jucător de calitatea căpitanului echipei FC Barcelona îl motivează să se autodepăşească", a adăugat Ronaldo.

"N-am nicio îndoială asupra faptului că Messi face din mine cel mai bun jucător şi viceversa... Când câştig trofee îl ambiţionează, iar acelaşi lucru este valabil pentru mine când el câştigă", a afirmat cvintuplul câştigător al trofeului "Balonul de Aur".

Întrebat în legătură cu relaţia sa din afara terenului cu cel cu care împarte recordul numărului de "Baloane de Aur", Cristiano Ronaldo a subliniat respectul care domneşte între cei doi.

"Am o excelentă relaţie profesională cu Messi, întrucât au trecut 15 ani de când noi împărţim aceleaşi momente... Eu nu am luat niciodată masa cu el, dar de ce nu în viitor, nu aş avea nicio problemă să o fac", a declarat fostul jucător al lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sunt din nou în cursa pentru câştigarea premiului celui mai bun jucător UEFA din sezonul trecut, alături de olandezul şi fundaşul clubului Liverpool, Virgil Van Dijk.

Trofeul va fi atribuit la Monte Carlo pe 29 august, cu ocazia tragerii la sorţi a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel