Cristiano Ronaldo a dat o DUBLĂ LOVITURĂ după revenirea din carantina Covid-19

Cristiano Ronaldo a spus ce va face dacă fiul său, Cristianito, nu îi va călca pe urme în fotbal / Foto: Agerpres
Cristiano Ronaldo a spus ce va face dacă fiul său, Cristianito, nu îi va călca pe urme în fotbal / Foto: Agerpres

Portughezul Cristiano Ronaldo, care a ratat ultimele patru meciuri ale lui Juventus Torino după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, a reuşit o dublă la revenirea sa pe gazon.

Totul s-a întâmplat în partida câştigată cu scorul de 4-1 pe terenul formaţiei Spezia, duminică, în cadrul etapei a 6-a a campionatului de fotbal al Italiei. Juve a deschis scorul în minutul 16, prin spaniolul Alvaro Morata, însă gazdele au restabilit egalitatea graţie reuşitei lui Tomasso Pobega (32).

Introdus în joc în repriza secundă, Ronaldo a marcat la doar trei minute de la intrarea sa pe teren, aducându-şi din nou echipa în avantaj (59). Francezul Adrien Rabiot a punctat la rândul său pentru Juve, în minutul 68, înainte ca starul portughez să închidă tabela în minutul 76, când a transformat o lovitură de la 11 m.

Într-un alt meci, Lazio Roma, fără fundaşul român Ştefan Radu, a învins în deplasare, cu scorul de 4-3, formaţia Torino FC. Golurile au fost marcate de Andreas Pereira (15), Sergej Milinkovic-Savic (48), Ciro Immobile (90+5 - penalty) şi Felipe Caicedo (90+8) pentru învingători, respectiv Gleison Bremer (19), Andrea Belotti (25 - penalty) şi Sasa Lukic (87), notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel