Cristiano Bergodi, în cărți pentru a prelua pe FCSB: Nu e ușor să refuzi

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este în căutare de antrenor. După doar trei etape din Liga 1, FCSB a rămas fără tehnician, iar omul de afaceri din Pipera a precizat, inițal, că Devis Mangia este una dintre opțiunile lui. Pe lista lui Becali a apărut un alt italian, Walter Zenga, care i-a mai pregătit pe roș-albaștri.

Un alt nume ar fi cel al lui Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC Voluntari, care a precizat că nu se află în negocieri cu vicecampioana României.

"Nu m-a sunat nimeni, sincer. Nu vorbesc de acest subiect în acest moment", a spus Bergodi, potrivit telekomsport.ro, care a vorbit despre conaționalii săi, Zenga și Mangia:

"Nu e uşor să refuzi dar acum antrenorii trebuie să se gândească bine. E normal să se gândească la tot ce se întâmplă la un club. Walter este prietenul meu, ştie foarte bine ce este în fotbalul românesc, la fel şi Mangia care a stat 2 ani de zile aici şi ştie".

Bogdan Andone și-a dat demisia de la FCSB în cadrul conferinței de presă susținută la finalul partidei din turul 2 preliminar din Europa League, scor 2-3 cu Alashkert. Tehnicianul a motivat plecarea prin declarația: "nu vreau să fiu huiduit pentru decizii pe care nu le iau eu".

"Eu am lucrat şi nu am avut probleme. Numai un episod. Doar o problemă aşa, dar nu chestia tehnico-tactică, eu eram lăsat să antrenez bine echipa şi nu am avut niciun fel de problemă din punct de vedere tehnic", a spus Bergodi, despre perioada în care a lucrat cu Becali la FCSB, în anul 2009.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel