Cristian Preda, pregătit de competiția din PDL: Dacă nu acum, când?

cristian_preda
cristian_preda

Monica Macovei, Sever Voinescu și Toader Paleologu, împreună cu Cristian Preda, intenționează să depună o moțiune la Convenția democrat-liberalilor, propusă pentru 30 iunie, ”care să adune aleși locali și naționali în jurul ambiției de a spori credibilitatea publică a PDL", a scris pe blogul personal europarlamentarul democrat-liberal.

Colegiul Director al PDL a decis să propună Consiliului Național de Conducere (convocat pentru marți 19 iunie) organizarea unei Convenții Extraordinare a partidului peste 2 săptămâni. Colegiul a refuzat – cu 36 de voturi la 14 – soluția unui Directorat stabilit prin compromis pentru 6 luni”, arată Cristian Preda.

Acesta precizează că respingerea acestui compromis a deschis calea competiției pentru stabilirea conducerii partidului.

”Dacă nu e compromis, atunci e competiție. (...) Alături de Monica Macovei, Sever Voinescu și Toader Paleologu, vom căuta să inițiem o moțiune, care să adune aleși locali și naționali în jurul ambiției de a spori credibilitatea publică a PDL”, scrie europarlamentarul PDL pe blog, după ce, duminică, a obținut o derogare de la prevederea privind vechimea în partid, ceea ce-i oferă și altor colegi mai tineri din partid posibilitatea de a se înscrie pentru o funcție de conducere.

”Într-adevăr, dacă nu acum, când?”, conchide Cristian Preda, în finalul postării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel