CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT. Mama Elodiei e dezamăgită

CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT. Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, a comentat, miercuri, vestea conform căreia CRISTIAN CIOACĂ a fost CONDAMNAT la o pedeapsă de 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Vezi și: Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu

CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT. Emilia Ghinescu este de părere că pedeapsa primită de CRISTIAN CIOACĂ este una foarte uşoară și nu înțelege de ce i-a fost schimbată încadrarea acestuia.

”Mi-a omorât fiica şi i-a batjocorit cadavrul. Merita o pedeapsă mult mai mare. Mi-am pierdut copilul din cauza lui. A fost totul premeditat, merita o pedeapsă pe viaţă sau cel puţin 25 de ani de închisoare. A vrut să o omoare cu două-trei zile înainte, dar nu i-a reuşit”, a declarat Emilia Ghinescu, potrivit Mediafax.

”Nu avea cum această instanţă să dea sentinţa pentru lovituri cauzatoare de moarte. E total greşit. Cine le-a dat lor acest drept? Nu avea nimeni de unde să ştie că e aşa sau e aşa”, a adăugat mama Elodiei Ghinescu.

În ceea ce priveşte despăgubirile civile, Emilia Ghinescu, care a solicitat în instanţă cinci milioane de euro, a spus: ”Nu există nicio sumă care să reprezinte viaţa fiicei mele”.

Citește și: Cioacă, CONDAMNAT. Avocata familiei Ghinescu, revoltată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel