Cioacă, CONDAMNAT. Avocata familiei Ghinescu, revoltată

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, s-a arătat revoltată de pedeapsa de 15 ani de închisoare primită de Cristian Cioacă în dosarul "Elodia", spunând că polițistul trebuie să stea mult mai mulți ani după gratii.

Crina Radu a declarat, la Antena 3, imediat după anunțul sentinței definitive în dosarul "Elodia", că este "profund dezamăgită" și că, în opinia ei, pedeapsa este "mult prea blândă".

Cristian Cioacă este tânăr, o va executa și va ieși destul de repede, probabil vom demara și alte proceduri, nu vă pot spune acum care, dar eu sunt total nemulțumită de această sentință", a mai spus apărătorul familiei Ghinescu.

Crina Radu a declarat că încadrarea în acest dosar a fost schimbată în lovituri cauzatoare de moarte. "Sunt foarte curioasă să văd cum vor motiva sentința", a mai afirmat Crina Radu.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată anterior de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare.

Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel