CRISTIAN CIOACĂ, condamnat. Ce se va întâmpla cu fiul acestuia

CRISTIAN CIOACĂ a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. După această decizie se va lua o măsură și legată de fiul acestuia, în vârstă de 9 ani.

"Eu sunt total nemulțumită și profund dezamăgită de soluţia acestor magistraţi. 15 ani de închisoare este ca și cum nu ar fi existat nicio pedeapsă pentru Cioacă. Este o persoană tânără şi va ieşi relativ repede. Au schimbat încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte şi i-au dat un spor pentru profanarea de morminte. Cioacă va ieși relativ repede din închisoare, dar Elodia nu se va întoarce niciodată", a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citește și: Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu

Întrebată ce se va întâmpla că băiatul Elodiei, avocata familiei Ghinescu a declarat că în cazul copilului se va lua o hotărâre după această condamnare.

"Pentru copil va trebui să se ia o măsură specială. Prin decizia instanţei de fond a fost decăzut din drepturile părintești. Acum, copilul stă cu sora tatălui. Este o măsură specială, temporară, dar prin această sentință, pentru că Cioacă i-a omorât mama, este normal să fie decăzut din drepturile părinteşti şi atunci urmează ca familia Ghinescu să demareze procedurile legale", a mai spus avocata.

Citește și: Cioacă, CONDAMNAT. Avocata familiei Ghinescu, revoltată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel