Urmărește emisiunea live


CRISTIAN CIOACĂ a lovit-o pe Elodia până a omorât-o, spune procurorul Marius Iacob

Procurorul Marius Iacob, cel care a condus ancheta în dosarul lui CRISTIAN CIOACĂ susţine că omorul a avut loc în locuinţa celor doi, în urma unei certe care a degenerat. Cioacă a început să-şi lovească soţia până când aceasta a murit, a declarat acesta la România TV.

CRISTIAN CIOACĂ. "S-a produs o ceartă, iar el a lovit-o repetat până când a avut loc decesul Elodiei Ghinescu", a spus procurorul Marius Iacob. Potrivit acestuia, proba în sprijinul ipotezei acesteia sunt petele de sânge de sub podeaua camerei respective. "O pată mare de sânge s-a găsit sub podea. Cel mai probabil, sângele s-a scurs de pe pereţi sub podea. Urmele de sânge provin de la o agresiune. Erau stropi ceea ce înseamnă aceştia au sărit în urma unor lovituri aplicate victimei", a relatat procurorul Marius Iacob.

Acesta crede că, ulterior, Elodia a tranşată şi pusă într-o geantă. "CRISTIAN CIOACĂ a avut la dispoziţie cinci ore să ascundă cadavrul. El a putut să ascundă cadavrul pe o rază de 200 de kilometri în jurul Braşovului. Este posibil să-l fi lăsat în lacul de acumulare de la Vidraru", a spus magistratul adăugând că vegetaţia abundentă şi adâncimea lacului au făcut ca trupul să nu fie găsit.

Citește și: Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu


CRISTIAN CIOACĂ. Iacob susţine că încă de când a preluat cazul a avut convingerea că Cioacă şi-a ucis soţia. "El a făcut mai multe greşeli. A dat declaraţii contradictorii. Testul poligraf a dovedit că el are un comportament simulat, că avea o legătruă cu dispariţia soţiei. El a spus că era obosit. Se întâmplă ca uneori, persoane vinovate să aibă suficientă stăpânire de sine încât să treacă testul, dar este multa mai rar ca cineva să-l pice fără să fie vinovat", a exlicat procurorul.

"Am anchetat mai mulţi criminali, dar Cioacă a fost singurul suspect care a încercat să ne inducă în eroare. El nu o să recunoască niciodată această faptă, este prea orgolios pentru asta", a spus Marius Iacob.

Citește și: CRISTIAN CIOACĂ, condamnat. Ce se va întâmpla cu fiul acestuia

CRISTIAN CIOACĂ. Anchetatorul a afirmat că este un caz atipic fiind vorba de o condamnare pentru lovituri cauzatoare de moarte fără un cadavru care să fie descoperit. Chiar şi aşa este cea mai severă condamnare pentru o asemenea infracţiune. "Este un caz total atipic de omor. Au fost construite probe indirect şi coroborate plecând de la modul în care a dispărut Elodia Ghinescu. Cred că la un moment dat se va preda la şcoală acest caz", a mai spus Marius Iacob.

CRISTIAN CIOACĂ a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare. Instanţa de apel amânase deja de trei ori pronunţarea în acest dosar, mai întâi pe 20 mai, când s-a încheiat cercetarea judecătorească în cauză, apoi pe 27 mai, iar ultima dată pe 4 iunie, când a fost stabilit noul termen.

Citește și: CRISTIAN CIOACĂ, decizie surprinzătoare după contestații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel