Cristi Săpunaru a îngropat-o pe Rapid la Iaşi. Poli s-a impus cu 3-1

Captură video
Captură video

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, şi-a asumat înfrângerea cu Poli Iaşi, prima din 2024 pentru FC Rapid după cinci victorii consecutive. 

Dacă în prima repriză nu s-a înscris deloc, repriza secundă a adus ceva mai mult spectacol, dar şi modificări pe tabelă. Ermal Krasniqi a deschis scorul pentru Rapid, după o fază la care Burmaz nu a reuşit să controleze balonul. Bettaieb a egalat rapid, la o fază la care Cristian Săpunaru a dat pe lângă minge şi l-a lăsat pe Buş singur cu Aioani. Acesta a driblat portarul şi a pasat, iar Bettaieb a înscris simplu. 

În minutul 87, Roman a înscris pentru Poli Iaşi, care a avut şi un gol anulat pe motiv de offside. Verificarea VAR a fost cea care a dus la anularea golului. În al patrulea minut de prelungiri, Harrison a marcat şi el, după o fază spectaculoasă a ieşenilor, şi a consfinţit o victorie clară pentru echipa antrenată de Leo Grozavu. 

Rapid Bucureşti a ratat şansa de a se apropia de FCSB. Roş-albaştrii joacă duminică, pe Arena Naţională, cu FC Botoşani, şi se pot distanţa la 10 puncte în fruntea clasamentului. Rapid a picat pe locul al treilea în clasament. Pe locul doi a urcat CFR Cluj, care a învins Dinamo cu 4-0 într-un meci disputat vineri. 

VEZI DECLARAŢIA LUI SĂPUNARU PE DC SPORT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel