Cristi Ganea, transfer în Spania. Cât va încasa Hagi

Gică Hagi s-a înțeles cu Athletic Bilbao pentru transferul lui Cristi Ganea. Deși inițial Hagi voia mai mulți bani în schimbul fundașului stânga, acesta a acceptat o sumă în jurul a un milion de euro.

Prețul acceptat de „Rege" este unul oarecum mic în comparaţie cu sumele plătite până acum de FCSB, pentru transferurile lui Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Florin Tănase și Romario Benzar. Totuși, Hagi ar putea încasa bani frumoși în baza clauzei care stipulează că în eventualitatea unui transfer al lui Ganea de la Bilbao, Viitorul ar încasa 15%.

„Orice jucător îşi doreşte la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viaţa de fotbalist este una scurtă şi am şi eu o vârstă la care cred că ar trebui să plec. Multă lume spune că nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu (...) Nu vreau să vorbesc mai multe, dar pot să joc acolo. Nu pot să spun care este acel criteriu, dar eu am jucat pentru ei. Sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei. Eu cred că Spania este cel mai puternic campionat. Ar fi o onoare pentru mine să joc acolo, dar degeaba vorbim dacă momentan nu este nimic. Eu trebuie să demonstrez în continuare că sunt bun", a declarat Ganea zilele trecute. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel