Radu Cristescu, atac furibund la Turcescu: Plângea în birou

Tudor Curtifan / 20 apr 2017 / 20:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Radu Cristescu a lansat un atac virulent la adresa lui Robet Turcescu, după ce fostul ziarist a criticat amendamentele depuse de Traian Băsescu la Legea grațierii. Vicepreședintele PMP l-a ciriticat și pe Eugen Tomac, care s-a delimitat și el de amendamente.

”Cu un an înainte se auzeau plânsete la sediul partidului nostru, când a apărut Robert Turcescu, rugându-l pe Traian Băsescu să îi dea o sinecură. Traian Băsescu, așa dur cum îl vedeți, e un om cu suflet mare. L-a luat și l-a făcut deputat.

Nici domnul Turcescu, nici domnul Tomac nu erau deputați fără Traian Băsescu. Nu este un puci în PMP, sunt muci. Domnul Turcescu este un mic muc”, a tunat Radu Cristescu în direct la România TV.

În momentul în care moderatorul emisiunii a apelat la eleganța politicianului, acesta a răbufnit la adresa lui Robert Turcescu: ”Lăsați-mă cu eleganța, e un ofițer păcălit, acoperit, un chitarist ratat și un ziarist șpăgar. De ce nu a candidat Turcescu pe persoană fizică? La Constanța și dacă puneai un papagal ieșea, e localitatea președintelui Traian Băsescu. 

Turcescu a venit și a plâns pe scările partidului o grămadă de timp și a ajuns deputat. Dacă voia să ne arate cât e de tare, trebuia să candideze independent”.

Despre declarațiile făcute de Eugen Tomac, Radu Cristescu consideră că: ”Tomac nu a greșit foarte tare, declarația a fost puțin belicoasă. Trebuia să fie foarte corect și să spună că acele amendamente au fost depuse de președintele Traian Băsescu, a simțit miros de sânge și a ieșit cu o declarație belicoasă”.

În ceea ce privește excluderea celor doi, vicepreședintele PMP supne că: ”De Tomac nu se pune problema. Pe Turcescu l-aș da afară mâine, cu șuturi în fund din partid. E un ratat pe toate planurile, de la cântăreț la ziarist. Traian Băsescu nu prea are mână la oameni”.

[citeste si]Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.12