Crimă Pitești. Polițistul a lăsat un bilet

Polițistul, care și-ar fi înpușcat copilul și apoi și-ar fi luat viața, se pare că a lăsat un bilet în care a explicat gestul.

Polițistul care și-a împușcat copilul de trei ani și apoi și-a luat viața se pare că nu a putut să treacă peste divorțul care era în curs de desfășurare. Pentru a nu se mai auzi zgomotul pistolului, se pare că folosit o metodă despre care nu se știu deocamdată detalii.

Se pare că bărbatul a lăsat un bilet înainte să recurgă la gestul care a șocat întreaga țară. Oamenii legii au hotărât să nu dezvăluie conținutul până când nu au o imagine clară asupra a ceea ce s-a întâmplat. Mai mult, autoritățile verifică și dacă bărbatul, care lucra la Brigada de Combere a Criminalității Organizate, la Serviciul Antidrog, a folosit substanțe care l-au determinat să ia decizia fatală, conform Antena 3.

Potrivit presei locale, polițistul care și-a luat viața este Masius Franțescu, fiul consilierului local de la PNL Mioveni, Costel Franțescu. Acesta și-ar mai fi amenințat fosta soție că va lua viața copilului și de va sinucide, conform aceleiași surse.

Citește și Crimă Pitești: Polițist și fiul său, găsiți împușcați în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel