VIDEO Craiova - FCSB: Teja știe că ”Papură nu poate schimba nimic”

Mihai Teja (FC Botoşani), față în față cu FCSB, echipa pe care a antrenat-o în trecut: Intrăm pe teren pentru a câștiga
Mihai Teja (FC Botoşani), față în față cu FCSB, echipa pe care a antrenat-o în trecut: Intrăm pe teren pentru a câștiga

Mihai Teja, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca partida cu Universitatea Craiova să fie un spectacol, fiind pentru formaţia sa e un meci de titlu.

Antrenorul echipei de fotbal FSCB crede că  'Va fi un meci frumos, cu o echipă frumoasă, pe un stadion frumos şi sper să fie spectacol pentru public. Pentru că atunci când joacă acasă Craiova este susţinută de suporteri şi va fi o atmosferă frumoasă. Sper să fie un spectacol în care cel mai bun să câştige. Nu poate să ştie nimeni ce se va întâmpla, eu sper să fie un spectacol frumos şi la sfârşit să luăm cele trei puncte. E un meci de titlu, jucăm la victorie, trebuie să câştigăm. Dacă vom câştiga toate cele trei meciuri, la sfârşit vedem, dacă ieşim campioni, cu atât mai bine, dacă nu, asta e. Important este să ne câştigăm noi meciurile şi apoi vedem ce se întâmplă', a declarat Teja.

Tehnicianul ştie că noul antrenor al Universităţii Craiova, Corneliu Papură, nu avea posibilitatea să schimbe foarte multe lucruri în cadrul echipei într-un timp scurt. 'E greu să faci schimbări majore în ultimele trei etape. Cu siguranţă dacă Papură va demonstra că merită, îşi va păstra postul şi în sezonul viitor. Este un antrenor tânăr, un fost jucător al Craiovei, îşi doreşte foarte mult să se realizeze în cariera de antrenor şi e greu să schimbi foarte multe lucruri în câteva săptămâni. Echipa avea o identitate, cred că o are şi acum, şi are jucători valoroşi, care pot face diferenţa în orice moment. Cornel Papură îşi doreşte mult mai mult de la echipa lui şi am văzut că a schimbat un pic sistemul de joc', a afirmat Mihai Teja.

VIDEO conferința de presă

'Dacă Domnul Becali a spus că vrea să facă un Juventus de România înseamnă că va avea şi răbdare. Înseamnă că vrea să facă o forţă ca să poţi să domini campionatul şi să poţi să câştigi la rând mai multe campionate. M-aş bucura ca Gnohere să câştige titlul de golgheter, e un jucător bun. Ar fi bine ca el să câştige titlul de golgheter şi noi pe cel de campioană', a mai spus antrenorul FCSB.

Partida Universitatea Craiova - FCSB, din cadrul etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00.

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel